Hem
TJÄNSTER SÅ FUNGERAR DET PORTFOLIO OM INREDICA INSPIRATION KONTAKT HEM
OM INREDICA
Jag har länge känt att jag vill arbeta med något kreativt vilket var en av anledningarna till att jag startade mitt företag. Färg och form har alltid varit viktigt för mig på ett eller annat sätt. Inredningsintresset började på allvar när jag renoverade vårt första hus. När jag efter det började hjälpa familj och vänner och kände glädjen man skapade genom sitt inredande började idén om eget företag växa fram. Att planera in i minsta detalj är något som ligger mig varmt om hjärtat och har blivit till en av mina fördelar.

Varför välja mig?
Som kund har du alltid ett finger med i spelet. Genom olika projektstorlekar kan man själv välja hur mycket hjälp man vill ha. Allt beroende på intresse och kostnadsfråga hos kunden. Två viktiga delar är bekvämligheten för kunden samt att spara tid. Mitt mål är att kunna vara en lättillgänglig kontakt som kan tillgodose kunden detta.
Jag kommer inte arbeta i några fasta produktsortiment vilket för kunden innebär att man även här kan bestämma prisnivå. Ett prisvärt rum ser jag som en utmaning. Jag vill försöka få inredningstjänsten att bli något mindre lyxig, alla ska ha råd med en inredare! Som kund vill jag att du ska bli helt nöjd och ger mig inte förrän så är fallet.

Utbildning
Folkuniversitetet, Inrednings- och designlinje steg 1, Norrköping, hösten -05
Folkuniversitetet, Inredningslinjen steg 2, Stockholm, hösten -07


« Tillbaka


    Samarbetar med

Till www.leoline.se
Dela |

Erica Lind 070 732 73 47 - erica.lind@inredica.se